Skip to main content
Други

Услуги

By 28.02.2019август 15th, 2020No Comments

AQUARIST.BG е професионален бранд с физически и онлайн магазин, който има за цел да задоволи потребителските нужди на всички свои клиенти, било то професионалисти или любители. Освен всички артикули, които имаме налични, ние предлагаме и следните услуги:

  • Изработване на аквариуми по поръчка с индивидуален проект. Според потребностите на клиента това може да включва 3D проект, скица, чертеж и други графични средства. Отново според потребностите на клиента, проекта може да е от изработка на базов аквариум до цялостно изградена инсталация със завършен естетически вид, който се вписва в наличния интериор, или в бъдещия такъв.
  • Доставка – При невъзможност да транспортирате аквариум или друга покупка от нашия магазин до вашия дом, ние можем да Ви предложим доставка.
  • Монтаж – При невъзможност от ваша страна да монтирате дадено техническо оборудване или аквариум, ние с радост ще направим това вместо вас.
  • Аранжиране – При желание от ваша страна ние можем да аранжираме или преаранжираме вашия аквариум според вашите естетически предпочитания.
  • Поддръжка – При желание от ваша страна можем да предложим поддръжка на всеки аквариум. Поддръжката може да бъде с единично посещение или с абонамент. Всички абонаментни поддръжки получават преференциални цени.
  • Консултация – За всякакви въпроси свързани с акваристиката ВИНАГИ можете да разчитате на професионалното ни мнение. Всяка консултация е напълно БЕЗПЛАТНА. За нас е важно вие винаги да сте информирани и в течение на всички новости в бранша.

Всяка от услугите, които предлагаме е строго индивидуална спрямо личните потребности на всеки клиент. За повече информация относно всички предлагани от нас услуги, можете да се свържете с нас на email: office@teraristika.bg, тел.: 0883 36 77 44 или чрез физическата поща на адрес: град Сливен, улица “Цанко Церковски” №33.